Diverse artikler

Din lokale sminkør

Jeg heter Ingvild D. Storeng og er makeup-artist. I mai 2019 åpnet jeg mitt sminkestudio i Hollendergata 7 i Kristiansund. Og sammen med min bedre halvdel har vi også vårt fotokonsept her, Nordic Dark. 

I 2003 var jeg ferdig utdannet som makeup-artist hos Nordisk institutt for Scene og Studio. Siden da har jeg gjort mange ting, men sminken har alltid "vært med meg" og jeg har hatt store og små oppdrag hele veien.

Jeg har også utdanning og mangeårig yrkeserfaring som Personlig Coach, noe som er med meg i det meste jeg gjør. Personlig er jeg opptatt av yoga og mental "trening" som meditasjon. Hverdagene går med til mye jobbing, men så snart mannen min og jeg har fri, leverer vi katten vår til mormor og morfar og reiser på tur - gjerne til Indonesia eller Barcelona.

Jeg sminker til alle anledninger; bryllup, bryllupsbilder, fest og hverdag, en date, musikkvideoer, opptredener. Men også til de anledningene du ikke har tenkt på; til et møte, til fotoshoot med jobben, passbilder, til markedsføring. 

Jeg holder sminkekurs og tar i mot deg som sminkekunde i studioet, men reiser like mye rundt omkring på Nordmøre med sminkekofferten - både for kurs og sminkeoppdrag. Jeg utfører også hårfjerning til ansiktet ved bruk av tråd (threading) og former øyenbryn både med tråd eller pinsett. Ønsker du å handle makeup av meg fører jeg Nilens Jord og Youngblood. 

Du finner meg på sosiale medier @sminkemagi på Instagram, Facebook og Youtube:)

Ingvild