Blogginnlegg

Åpen kundekveld i studioet vårt :)

Onsdg 1. november 18.00-21.00 er du hjertelig velkommen innom foto- og sminkestudioet vårt i Sjømannsgata 5, Kristiansund! Stikkordene er sminke, design, tilbud, webside, fotoshoots, markedsføring og selvfølgelig mye mer...

De fleste av dere har vel fått med seg nå at jeg både har flyttet tilbake til Kristiansund igjen, og at jeg har tatt i bruk hybelleiligheten som sminkestudio. MEN det mange av dere kanskje ikke vet, er at min bedre halvdel Jørgen også har installert seg her med sine data-og designferdigheter! Jørgen og jeg deler en sterk interesse for foto, farger, uttrykk og slike ting. Og når jeg driver med makeup, han fotograferer OG lager blant annet bilder i photoshop, ja da blir det mange helger og kvelder med kreative prosjekter.

 

I will never be a fan of any kind of political correctness: I think it's instant death to creativity.
Mads Mikkelsen
 

For å spre det glade budskap om hva vi egentlig driver på med her "nede i kjelleren" i Vågen, så inviterer vi likesågodt til åpen kundekveld onsdag 1.november fra 18-21.00!! Om du tar turen innom i tre minutter eller henger litt i tre timer, ja det er ikke så farlig (så lenge du er hyggelig). Denne kvelden er til for at vi kan slå av en prat og svare på alle spørsmålene du har om sminke, sminkekurs, fotoshoots, nettsider, markedføring osv. Du kan handle sminke (tilbud blir det også), melde deg på sminkekurs (foretrekker du å lære deg makeup alene så kan du booke det også), forhøre deg om priser på nettsider, fotoshoots, markedsføringshjelp, design av CD-cover, nettbutikk eller hva det måtte være. Vi har mange eksempler på hva vi har produsert og kreert!

Nysgjerrighet er en god ting, så velkommen til oss i sjømannsgata 5 onsdag 1. november! 

Hilsen Ingvild & Jørgen:)