Blogginnlegg

Årets første sminkevideo! Og litt siste nytt :)

Videoen viser en enkel makeup med noen favorittprodukter fra Youngblood og Nilens Jord. Og resultatet er en vinterfrisk makeup med rosatoner hentet fra den kalde kveldshimmelen, og lys-shimmer fra sol-glitrende snø i minusgrader. 

 

Det er tidkrevende å lage sminkevideoer, og dobbelt tidkrevende (minst!!) når det skal gjøres i et helt nytt redigeringsprogram også..! Nå er videoen i alle fall her, og håper dere lærer noen nye triks :)

På grunn av dette, pluss en kjekk liten forkjølelse som gjør at jeg holder meg ekstra langt unna folk i noen dager, så har jeg ikke fått lagd en sminkeoppgave til dere. De siste ukene har jeg begynt å lage små oppgaver for at dere skal lære mer om makeup. Jeg elsker å undervise i makeup og å lære det bort i form av kurs. Så i mellom andre ting så lager jeg små oppgaver til dere på Instagram @sminkemagi og på Facebook. Mere av det kommer når formen er bedre:)

Vår og flere tjenester hos Sminkemagi

En liten oppdatering, jeg har enda ikke begynt med faste åpningstider. Jeg avventer fortsatt med det pga you know what..! Når det gjelder timebestilling så kan du bruke bookingfunksjonen på Facebook - og der står det at jeg har åpent hver dag. Det er ganske enkelt fordi at du skal kunne velge et tidspunkt som passer deg. Innimellom bestemmer jeg meg for å ha åpent bare for å teste ut ulike dager og tidspunkt, for å se når det er mest besøk.

Har du spørsmål eller ønsker å booke time på annen måte enn via Facebook, så send meg melding (helst på Messenger eller sms), eller rett og slett ring meg. Svarer jeg ikke så send meg en sms :) Du er velkommen til å maile meg på ingvild@sminkemagi.no også.

I løpet av våren så vil det  dukke opp enda flere tjenester hos meg, altså mer enn makeup, kurs, threading og shopping. Mer detaljer kommer når jeg har formalitetene på plass! Juhhuu!!

Ellers så satser vi så klart på at alle som har lyst til å gifte seg får gjort det i år! Mange valgte å flytte bryllupet 2020 til i år, og jeg ønsker inderlig for dere at det kan bli den heidundrende feiringen dere egentlig vil ha. Mye kan skje, men tross alt har vi et helt år med masse erfaring nå. Og jeg står klar nå til å ta i mot bestilinger på brudemakeup 2021!

Lykke til med sminken!
Hilsen Ingvild

Produktliste:
Youngblood Mineral Cosmetics - CC Primer, Bare
Youngblood Mineral Cosmetics - Diamond Illuminator
Youngblood Mineral Cosmetics - Loose Mineral foundation, Cool Beige
Youngblood Mineral Cosmetics - Loose Mineral foundation, Fawn
Youngblood Mineral Cosmetics - Mineral Radiance Moisture Tint, Nude
Youngblood Mineral Cosmetics - Mineral Radiance, Splendor
Nilens Jord - Eyeshadow, Pink 600
Nilens Jord - Liquid Eyeliner, Aubergine
Nilens Jord - Volume Mascara
Nilens Jord - Lipgloss, Plum