Blogginnlegg

Brikkene faller på plass

Vinteren har vært en laaang venteprosess av mange ulike årsaker, men nå ser jeg enden på det kapitelet og begynnelsen på et nytt.

Noen av dere vet at jeg har vært på jakt etter et lokale til Sminkemagi en lang stund nå, og at det har vært en knotete prosess. Det har vært utfordringer med timing, riktig lokasjon, leiepriser og min egen helse. Målet har uansett hele tiden vært å finne et mer permanent sted å organisere sminkekurs fra, utføre makeup, holde eventer etc, kontra å knotete jobbe fra kofferten hjemmefra.

Kombinert med tilsvarende fulltidsjobb det siste halvannet året, så har det vært altfor heftig for meg å klare å holde i Sminkemagi på ønsket måte, samtidig som jeg har kokt meg selv sakte på gradvis høyere temperatur de siste årene (Takk for analogien May, heheh <3 ).

Nedtellingen er i gang

Men nå er jeg rimelig på god vei tilbake helsemessig og er selvstendig næringsdrivende igjen. Og da er jeg tilbake til det jeg startet hele innlegget med - jeg flytter inn i egne lokaler!! Datoen er sånn omtrentelig fortsatt, huseierne jobber på spreng med å gjøre klart huset. Og det blir sjukt bra! Det blir flere firmaer i samme bygning, og jeg kan enn så lenge si at det blir sentralt på flere måter;) I tillegg får jeg mange å spise lunsj med! Love it <3

Jeg gleder meg vilt mye, og de siste brikkene i et drømmepuslespill er kommet på bordet. Nå skal de møysommelig finne sin plass, og jeg håper at jeg snart kan dele både bilder og mere om denne prosessen med dere snart.

PS. Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette å være en mobil sminkør til deg som ønsker det. At jeg nå får en stor og luftig base å jobbe ut i fra betyr bare flere muligheter, både for deg og meg:)

Vi sneiks!
Ingvild