Blogginnlegg

Det er bare å komme i gang!

Jada, det er bare å pakke ut av esker og plastsekker...neida. Kjenner at jeg utsetter...Joda.

Det har så langt vært en innholdsrik og travel vår for meg og Sminkemagi. Min mann og jeg har flyttet tilbake til Kristiansund igjen, etter tre fine år på Averøy. Nå har vi kjøpt oss hus i Vågen - akkurat der hvor Sminkemagi har hatt sminkestudio det siste halvåret. Og det er ikke tilfeldig siden jeg er vokst opp der:) 

Kombinert med flytting, så har jeg endelig fått meg fast jobb ved siden av Sminkemagi. Det er godt å få brukt flere sider av meg selv igjen, og helt nydelig å få oppfylt ønsket om å investere i vårt eget hjem!! Merker at det ikke er like mye igjen av dagene nå, og at jeg ikke har klart å oppdatere Sminkemagi på nett og sosiale medier like ofte som tidligere. Men det ser jeg kommer til å endre seg etterhvert når flyttingen er overstått, og noen av de altfor mange ballene jeg har i lufta får landet:)

Denne våren har Sminkemagi poppet opp både hos negledesigner Evy i Øksenvågen, på strikke- og sminkekveld hos Arnhild Skatvedt på Averøya og på kaffebrenneriet i Kristiansund. Jeg har også sminket i utdrikningslag og fått booket ulike sminkeoppdrag utover sensommeren.

To be continued...

Mange har etterspurt sminkekurs, og ja det kommer igjen til høsten! Nå er det rett og slett ikke tid i kalenderen til noe mer, og så er det faktisk skoleslutt og ferietid for mange nå fremover. Men er du av den utolmodige typen, eller har et knippe venner og bekjente som du kunne tenke deg å samle for en morsom kveld, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg så kan jeg komme hjem til deg å holde sminkekurs:) Er du av den beskjedne typen som heller vil ha et privat sminkekurs bare for deg, så er det selvfølgelig null problem!

Hovedsakelig kommer Sminkemagi fortsatt til å eksistere fra koffertene, som trilles over store deler av Nordmøre. Etterhvert som jeg kommer i orden i huset, så vil det igjen bli en liten sminkekrok forbeholdt Sminkemagi sånn at du kan stikke innom å få personlig sminkeveiledning, handle makeup og hudpleie, få nappet brynene dine eller lagt makeup. Så det meste kommer på plass i løpet av sommeren, skal bare begynne å pakke ut først...