Blogginnlegg

Det krever mot å gå uten sminke

Når man er en av dem som aldri går ut døra uten sminke, og i tillegg er vant til å se fjeset sitt med fem lag sminke og retusjert på alle bilder - ja da kreves det mot å la være.

Bloggeren Sofie Elise legger aldri skjul på at hennes forfengelighet kommer i fra en indre usikkerhet, og at det er mange lag med sminke og en god runde gjennom Fotoshop før hun lar seg avbilde. Nå har hun derimot latt seg avbilde i bladet Det Nyes siste utgave - som omhandler nettopp det å være naturlig uten sminke. Og hun nailer jammen det også! 

Som Sofie Elises med-forfengelige så foretrekker jeg også å bruke sminke, og selv om jeg ikke lever av å eksponere ansiktet og livet mitt i media, så skjønner jeg følelsen av ekstrem usikkerhet uten sminke. I dag er jeg derimot over tredve år, og med årene har tryggheten i meg selv blitt dypere forankret. Derfor opplever jeg oftere at det kan gå flere dager i mellom at jeg sminker meg i det hele tatt, og at å sminke meg selv har fått en annen betydning enn før - det er noe jeg har det gøy med, og ikke bruker fordi jeg "må". (Må er foresten utrolig oppskrytt).

Kos deg med sminken din når du vil, og nyt våren og den kommende sommeren med noen dager uten sminke også:)

 

Bilde: Skjermdump i fra Det Nyes facebookside - supersøte Sofie Elise helt uten sminke.