Blogginnlegg

Dropp contouringen, du får det faktisk ikke til!

Så lenge du ikke er kjendis som blir jaktet ned av en hær bestående av blitz og førstesideoppslag, så anbefaler jeg at du med god samvittighet dropper den superpopulære contouringen. Det ser sykt oversminket ut!

Jeg er utdannet innen klassisk skjønnsminke, og mitt utgangspunkt for å sminke handler om å dempe det vi ikke liker og heller fremheve det fine og unike ved et ansikt.  Problemet med contouring er at de færreste kan det skikkelig, og ender opp med en rand av oransje i ansiktet. I tillegg brukes det altfor mye produkt, og et unikt ansikt forsvinner under et tykt lag av sminke. Mitt råd er; dropp det! Det er faktisk bedre å bruke mindre sminke. Synes jeg da.

Slutt å motarbeide ansiktet ditt

Leste en artikkel på nett tidligere, og jeg er hjertens enig i det makeup-artisten skriver. Nei jeg er ikke ansatt i Hollywood, og det er jeg glad for. Jeg foretrekker "vanlige" mennesker og å vise dem hvor flotte "vanlige" mennesker faktisk kan være. Sminke handler om lys og skygge, og er ikke ny og trendy oppfinnelse. Lær deg å legge rougen din på riktig plass tilpasset din ansiktsfasong, så er du et godt stykke på veien til å forstå hvordan du jobber MED ansiktet ditt og ikke MOT.

Legger ut artikkelen her sånn at dere kan lese mer om hva makeup-artisten Nicole Moleti sier om saken:)

Hovedbilde av superkjendis Kim Kardashian, som er over gjenomsnittet ivrig på contouring.
Bildekilde