Blogginnlegg

Høst-kos med sminkenyheter:)

På tross av en rolig sminkesommer hvor mitt fokus har vært på helt andre ting som hus og hjem, så er endelig sminkehøsten her igjen. Gled dere til kurs, fotoshoots og sminkenyheter!

September er offisielt høstmåned, og det betyr at kurs og andre aktiviteter plottes inn i Sminkemagi-kallenderen fortløpende. Blant annet skal jeg selvfølgelig fortsette med kurs i Verdens Enkleste Sminketeknikk. Og som en slags fortsettelse blir det også kurs i festsminke med vipper, glitter og det som hører til vinterens glam og høytideligheter!

 

I tillegg skal jeg i sammarbeid med min bedre halvdel Jørgen, ha åpent studio en kveld i september. Jørgen er webutvikler og designer, og er også min kreative partner i stort og smått. Han lager blant annet nydelige websider til all slags bruk, og tar i tillegg masse bilder. Sminke og foto går jo hånd-i-hånd, så her skjer det mye spennende:) Dato kommer etterhvert!

Minner om at dere som sitter på gavekort tar kontakt slik at dere sikrer dere plass på ønsket kurs, etterhvert som det blir satt opp datoer

Nilens Jord har også i høst sluppet nye og spennende produkter, som vil om en stor uke være landet i fanget mitt. Det gledes! I høst har Nilens Jord kommet med tre helt nye blusher/rouge som er helt uten shimmer. I tillegg har de også kommet med en kremblush i lys rosa med shimmer og en matt contour-stick. Det er kommet nye farger i neglelakk, fire nye matte foundations, flere farger i øyenbrynspudder- og pen, en ny hudkrem uten olje til kombinasjonshud, og ikke minst den fargede dagkremen er endelig kommet tilbake i ny utgave! O´herlige høst:)

 

Forrige helg var jeg så heldig å få lov til å sminke en av de morsomte og råeste damene jeg kjenner, min venninne Marte som deltok i bikini-fitness i Sandefjord Open. Hun tok jammen 2.plass og fyker deretter til NM i Oslo om en ukes tid. Sjukt bra! Og for en opplevelse å få lov til å utfolde meg kreativt med scenesminke!!

 

I dag har jeg vært på Averøya en tur og sminket en brud, som ble smidd i hymens lenker med rosa-lilla øyenskygge som fremhevet de store brune øynene. Med blomsterkrans og slør ble hun riktig så "brudete" i vakkert sensommervær på nordmøre. Utrolig gøy å få være med på en sånn dag!

 

Husk å følge meg på sosiale medier som instagram (@sminkemagi) og facebook (Sminkemagi - for alle), hvor dere kan se bilder av oppdrag jeg har vært med på, prosjekter og nyheter:)

Jeg bestiller varer fredag 15.september, så gjerne avtal tid med meg i sminkestudioet i løpet av uken så hjelper jeg deg med å finne de riktige produktene:)
 

God helg!
Hilsen Ingvild