Blogginnlegg

I studioet vårt skjer det ting

En god ting kan ikke sies for ofte, så da bekrefter jeg det med å minne dere på å ta turen innom foto-og sminkestudioet i Hollendergata 7. Det skjer ting der skjønner du!

I dag har jeg skrevet og sendt ut mitt første nyhetsbrev på to år..! Med fokus på alle SoMe-kanalene har det blitt for mye for meg å holde styr på. Men hjemme i godstolen i dag, med en kopp rykende varm kaffe og regnet daskende ned utenfor stuevinduet føltes det ganske så fint ut og sende en oppdatering.

Og hva hadde jeg så å melde? 

Det etterlengtede foto-og sminkestudioet er som dere vet på plass, et prosjekt som i mange år har duppet rundt uti et drømmelignende farvann. Vi har i korte perioder hatt midlertidige boltreplasser, men ingenting som dette. Den fysiske manifestasjonen er 60kvm med ren kreativ boltreplass for mannen min og jeg, hvor Jørgen leker seg med fotohobbyen, og jeg har rigget meg til med Sminkemagi og Coaching.

Jeg har kuttet ut nettbutikken for sminkeprodukter, selger ut lageret mitt, og kommer videre til å utelukkende selge sminke i forbindelse med kurs. Det er for dyrt og tidkrevende og være liten aktør i et hav av giganter, og dermed fokuserer jeg mer på kurs og sminkeopplæring igjen (akkurat som Sminkemagi startet med i sin tid), sminkeoppdrag (brudesminking etc), brynstyling og så klart sminke i forbindelse med fotoshoots/Nordic Dark-konseptet. Så sånn sett ingen store endringer sett utenifra, ja bortsett fra at Kristiansund faktisk har fått et foto-og sminkestudio da!!

Koselig, og stadig under utvikling

Studioet er blitt superkoselig!! Og jeg ønsker at enda flere av dere tør å komme innom for å få påført en dæsj sminke, handle litt rabbaterte varer, få farget og formet brynene dine ved hjelp av tråd og være med på et sminkekurs. Jeg kommer til å sette opp dato for sminkekurs fortløpende. Og så får jeg stadig vekk spørsmål om man kan bestille sminkekurs til seg selv, og JA det kan du! Det er faktisk mange som helst vil ha et privat sminkekurs. Les mer om det her:)

Jeg har ikke faste åpningstider i studioet, så dere må avtale tid med meg. Det er fordi jeg jobber med andre ting også i samme lokale så det krever litt forutsigbarhet. Men bare send meg en melding så setter jeg av tid til deg:)

Gleder meg til å treffe deg!
Klem fra Ingvild