Blogginnlegg

Jeg flytter på meg!

Nå finner du meg også i Batnfjorden en dag i uken!

Batnfjorden i Gjemnes kommune har vært et sted hvor jeg har hatt svært vellykede sminkekurs med mange deltagere siden jeg startet Sminkemagi, og senere har jeg vært så heldig å bli kjent med Riad som driver sin egen frisørsalong midt i bygda, Geviret Salong. Og her skal jeg altså være en dag i uka!  Fra og med onsdag 13.mai finner dere meg på Geviret Salong, og dere kan booke time hos meg for å threade ansikt og bryn, få lagt makeup, kjøpe makeup, få sminkehjelp og veiledning eller booke tid for privat sminkeopplæring/kurs. 

Jeg gleder meg til å være i Batnfjorden fremover! Det blir superhyggelig med forandring i omgivelsene, og ikke minst få jobbe ved siden av en så dyktig frisør som Riad er. 

Down town Batnfjorden, det er her det skjer!

Fra 12-17.00 vil jeg være i salongen på onsdager, og all timebestilling gjøres via meg. Ønsker dere å komme i kontakt med Riad for å få orden på håret så finner dere Geviret Salong på Facebook.

Lurer du på hva threading er så kan du lese mer om det her. Threading passer perfekt til deg som har ansiktshår du ønsker å fjerne på en skånsom måte, eller øyenbryn du vil ha form på. 

Er du nysgjerrig på hva slag sminke-og hudprodukter jeg selger så gjerne ta en titt på nettbutikken min shop.sminkemagi.no. Jeg har også en kampanje gående nå frem til 31.mai, som gir deg 20% avslag på alle produkter som gir sommerlig glød! Bruk rabattkoden "glød" når du går til betaling, og rabatten blir da trukket i fra. 

Nå når samfunnet gradvis åpnes for en tilnærmet normal tilværelse igjen, så lover det også godt for alle bryllupene i sommer. Derfor kan du som skal gifte deg endelig booke time for brudemakeup og prøvetime! Og nå som jeg skal være hos Riad så er det naturlig å bli stylet fra topp til tå i salongen!

Jeg har nedtelling til onsdag, og GLEDER MEG til vi sees i Batnfjorden!!
 

Klem fra Ingvild