Blogginnlegg

Jeg popper opp!

Nå skal jeg skrive om mine vårsysslerier fremover, og ironisk nok blåser det villmenn utenfor veggene her hvor jeg sitter i Kristiansund...

Men, som jeg skrev i forrige blogginnlegg så er våren tiden for noe nytt, uansett hvordan været slår om veggene. Som noen av dere kanskje har fått med dere allerede, så er jeg i gang med å booke datoer og planlegge flere pop up sminkestudio rundt omkring. Det betyr i praksis at jeg kommer til en salong, butikk, kafé eller lignende nær deg, og med meg har jeg hele butikken og sminkestolen!

Testing og tips

Ønsker du å prøve noen av produktene fra Nilens Jord, Burts Bees eller se på noe av tilbehøret jeg selger så er det en perfekt anledning for deg å stikke innom. Trenger du produkter, sminketips og veiledning så er det også en perfekt anledning. Ønsker du å nappe og forme brynene dine så kan du booke time hos meg for å gjøre det denne dagen også. Er du bare nysgjerrig på hva jeg driver med så er det en ypperlig anledning å komme innom mitt pop up sminkestudio. Ergo har du ingen unnskyldning for å la være å poppe innom!

Første stopp: Øksenvågen

Første pop up sminkestudio blir i Øksenvågen på Averøy, tirsdag 4.april 14-19.00. Jeg skal være hos negledesigner Evy Gaustad (Vågenjenta Negldesign).  Du kan lese mer om det her.

Etter påske kommer jeg også til å poppe opp med sminkestudioet mitt på Kaffebrenneriet - Handelshuset Patrick Volckmar AS, i Vågen i Kristiansund onsdag 26.april. Mer om denne happeningen kommer senere!

Mobil sminkesalong

Flere nye aspekter som våren fører med seg, er at jeg mest sansynlig kommer til å fortsette kun som mobilt studio/salong. Studioet i Kristiansund var aldri ment som en permanent løsning, men som et prøveprosjekt på å ha en fast base, opp i mot utelukkende å være mobil. Erfaringen er at jeg foretrekker å være mobil, selv om det har vært deilig å ha alle produktene på ett sted! Men med annen jobb ved siden av og alle kundene mine som bor spredt over Nordmøre og Østlandet, så trives jeg best med koffertene mine. Det er også derfor jeg nå innfører pop up sminkestudio!

Men enn så lenge har du fortsatt muligheten til å komme innom meg i Kristiansund (bare å avtale tid først, så du er sikker på at jeg er der).

Så da har dere en liten oppdatering på hva jeg sysler med om dagen. Det kommer mer etterhvert, men nå tar vi en ting om gangen. Husk å sjekke ut den nye flotte nettsiden min da, med alle produktene ute!

Ha en fin uke:)
Ingvild