Blogginnlegg

Julegeaveideer og større åpningstider

Det blir utvidet åpningstid samt gode julegavetips hos Sminkemagi frem til jul! Les blogginnlegget og se videoen nederst.

Frem til jul vil det være enklere for deg å finne tid til shopping og skjønnhetsbehandlinger hos meg, jeg utvider nemlig åpningstiden noe samt kjører ekstra åpning for booking på lørdager! Jeg har også en del gode tilbud på sminke nå fra Nilens Jord som gjelder frem til jul, pluss at jeg kjører 3 for 2 på alt av voksbehandlinger :)

Åpningstider frem til 22.desember

Tirsdag 12-17.00

onsdag og torsdag 12-19.00

fredag 12-17.00

lørdag 12-17.00 

Langåpent fredag 10.desember 12-22.00

Sentrum og sentrene har åpent til 22.00 denne dagen også, så her har dere en gylden mulighet til å få gjort unna mye! I disse tidsrommene finner du meg i studio og det er fult mulig å droppe innom:) Ønsker du derimot sminke eller andre behandlinger så avtal tid - dette pga pågang før jul. 

Julegaveideer

Gavekort er alltid populært og er perfekt å gi til noen som har alt! Eller kanskje til noen som aldri ellers tar seg tid til pleie og skjønnhet:) Du kan velge mellom tre verdier: 350,-  750,-  1100,-

Gavekortet til 1100,- dekker et personlig sminkekurs som varer i 2 timer. Forøvrig kan gavekort generelt benyttes til behandlinger, kurs eller produkter (kan ikke byttes inn i penger).

Alt av makeup og hudpleie fra Nilens Jord er på SALG! Det er 3 for 2 på absolutt alle produktene fra dette nydelige merket. Alt er parfymefritt og mye er allergisertifisert. Verdt å benytte anledningen til å handle noen godsaker til svært rabbatert pris - enten til seg selv eller som gave. jeg hjelper deg så klart med å finne riktige produkter og farger.

Jeg har også en tilbudskurv hvor alt i kurven koster 100,- Her finner du blant annet fjorårets populære kalendergave; skjeggsamlere til mannfolka! En supersmart kappe som samler opp skjegget når mannen  trimmer skjegget. Det er også noen solprodukter og litt sminke fra Nilens Jord å finne i kurven :)

Forøvrig har jeg mange nydelige hud-og sminkeprodukter inne nå. Franske Caudalie har noen vilt gode Body Lotions med matchende kroppskrubb blant annet! Huden blir supermyk, og er en perfekt luksuriøs gavekombo. Slenger du på selveste Divine Oil også - en vakker hud-hår- og kroppsolje med deilig krydret duft, så har du det perfekte kroppspleiesettet til luksusdyret :) 

Fra snasne og rimelige e.l.f. har jeg MANGE godbiter inne nå. Dette sminkemerket er kjent for rimelige produkter og overraskende god kvalitet! Det er ingenting jeg ikke anbefaler fra noen av produktene jeg har inne, uanhegig av merke, så her er det egentlig din smak og preferanse som avgjør hva du vil fråtse i! Anbefaler forøvrig Lip Oils og Wow Brow fra denne serien, som jeg anser som små nødvendgheter i min egen sminkepung i alle fall. Øyenskyggene deres er utrolig fargesterke og kommer i fire ulike skrin, bestående av fem farger i ett skrin.

Evigunge Youngblood Mineral Cosmetics er en moden traver i sminkebransjen, og er en direkte konkurrent til den mer kjente Bare Minerals. Hvorfor dette merket ikke er mere kjent aner jeg virkelig ikke, men her kan jeg bare tippe på ulike satsningsområder. Uansett er dette en høykvalitets sminkeserie som makeupartister har sverget til i mange år. Jeg har utrolig mange godbiter inne for den mest kvalitetsbeviste kunden, og det festlige med konseptet er de utallige måtene produktene kan kombineres på! Bestselgerne er utvilsomt de fargede dagkremene som kommer i fem ulike fargenyanser, Mineral Radiance Moisture Tint, samt primerne. CC perfecting Primer kommer i to farger, og kan brukes alene som en hudutjevner eller før makeup. Aldeles nydelig!

Til deg eller den som har sarte armhuler eller som er opptatt av natulig hudpleie, har jeg noen søte deodoranter fra Nederlanske We Lowe The Planet. Jeg har fem ulike dufter, og deodorantene ble en av de mest solgte produktene før jul i fjor! Frem til jul er det 3 for 2 deodoranter :)

Sist men ikke minst er det vanskelig å ikke tipse om julegaver uten å nevne snacksen innenfor koreansk hudpleie..! Her har jeg noen få merkevariasjoner, men mest fra Purito - som også har BB Cream som selges ut raskere enn jeg rekker å sette dem ut i hyllene! BB Cream er en gave fra gudene, og når den blandes sammen med Mineral Radiance Moisture Tint fra Youngblood, får du et verdens åttende underverk! Bør prøves! Kom innom så hjelper jeg deg med å finne riktige farger:)

Skjønnhetsbehandlinger

Sminkemagi er først og fremst et sminkestudio, men med tiden har etterspørselen etter andre relevante skjønnhetsbehandlinger økt så mye, at nå kan jeg skryte på meg et ganske godt utvalg av behandlinger. Her kommer en rask oversikt over alt jeg tilbyr, og gjerne les mer inngående om de ulike behandlingene under TJENESTER her på nettsiden :)

  • sminkekurs (en til en eller for grupper)
  • brudesminke
  • sminke til dagen eller festen
  • threading (hårfjerning i ansiktet med tråd)
  • voksing eller threading av øyenbryn (hen, han, hun)
  • voksing (fjerning av hår med voks) 3 for 2 på alle voksbehandlinger ut året! 
  • hennabryn (farging av øyenbryn med hennafarge)
  • Øyenbrynslaminering (strukturbehandling av øyenbrynene)
  • Vippebøy/løft (bøyer og farger vippene dine)
  • spraytan

Håper du har fått noen gode tips til julegaver eller til din egen ønskeliste:) Du kan bestille time for behandlinger her, eller sende meg en mail eller melding på sosiale medier. Anbefaler at du avtaler tid med meg dersom du ønsker en uforstyrret handleopplevelse, med produktprøving og personlig hjelp.

Ha en fin og varm høstdag!
Klem fra Ingvild