Blogginnlegg

Kan man styre tid med sminke?

Siden jeg prioriterer å sminke meg om morgenen, har det å bevisst bruke en tidsvennlig sminketeknikk vært svæææært nyttig... Og ja jeg har brukt teknikken også i dag:)

Min indre klokke er seriøst ute å kjøre, og har vært det ALLTID. Jeg aner sjeldent hvor lang tid som er gått, og det har gjort at jeg hele tiden må sjekke tida når jeg starter med en aktivitet, og så må jeg bestemme meg hvor lang tid jeg skal bruke på akkurat den. Hvis ikke spacer jeg ut og tida raser avgårde - for alle andre rundt meg. Jeg derimot koser meg og aner fred og ingen fare. Kort forklart har jeg med årene lært meg strategier for å mestre tidsbruk, for eksempel på morgenen - som er en versting for meg. Og hvis jeg ikke følger med på klokka så ryker det!! Noen andre som sliter med det samme??

Å tidsstyre hver enkelt aktivitet har vært viktig for å bli mer effektiv og trene opp den indre klokka, men å lage gode tidsbesparende rutiner har også vært Alfa Omega. Siden jeg prioriterer å sminke meg om morgenen, har det å bevisst bruke en tidsvennlig sminketeknikk vært svæææært nyttig... Jeg har, som noen av dere har fått med dere, kurs hvor jeg lærer bort denne nydelig sminketeknikken!

Her er linken til kursarrangementet på Facebook

 

Fullverdig makeup på knappe 7 minutter

Og jeg er så stolt over å få tilbakemelding fra kunder som har vært på sminkekurs i verdens enkleste sminketeknikk, om at sminketiden går unna fortere enn før og får likevel lagt en full makeup!! Det er de BESTE nyhetene for alle som trenger effektive rutiner akkurat som meg, eller som ikke har ro/tid om morgenen til egentlig å sminke seg noe særlig. Men altså, når du får lagt en fullverdig makeup på knappe 7 minutter så er det da faktisk få unnskyldninger som er gode nok til å IKKE sminke seg..! Ja ved mindre du absolutt ikke er interessert i sminke så klart, men da skal du få linken til dagbladet her:)

Som du ser på bildet av meg øverst her så har jeg naturligvis sminket meg i dag også, og jepp, det er verdens enkleste sminketeknikk som er brukt her. Fordi jeg bruker den daglig selv, og bygger mye av makeupen på kundene mine rundt denne basiskunnskapen, så er jeg blitt kjapp og har lært meg å bygge den ut og endre den alt etter tid, humør og anledning. Sånn kan du få det også, hvis du tør å melde deg på kurs hos meg:) Jeg skal ha kurs igjen i denne teknikken torsdag 17/10 med kun fire plasser. Orker du ikke tanken på å delta på kurs med fremmede (det er heeeelt normalt for mange!!), så kan du booke meg til et privat sminkekurs eller du kan booke meg for et eget kurs for deg og dine venninner eller gode kollegaer:)

Send meg spørsmål eller booking via kontaktskjemaet her på nettsiden min, eller via messenger og facebook.

NB! Husk å følge nyhetsbrevet mitt da. Meld deg på nederst på hovedsiden min, og du mottar et par nyhetsbrev i måneden med siste nytt, tips og kampanjer.

Ingvild:)