Blogginnlegg

Makeup for en solskinnshelg!

Skulle jeg valgt kun ett produkt absolutt alle burde ha, enten du liker å sminke deg eller går mest uten, så viser jeg min favoritt som gir ungdommelig og frisk hud! Jeg snakker også om mine siste to behandlingstilskudd BrowHenna og vippebøy :)

I denne videoen viser jeg hvilke produkter jeg har sminket meg med, og som jeg selger i nettbutikken min på sminkemagi.no.

Denne videoen skulle egentlig vært publisert her på bloggen for en uke siden, men etter at jeg begynte å tilby flere skjønnhetsbehandlinger, så har jeg betraktelig mindre tid til den digitale biten. Så her har jeg en jobb å gjøre fremover..! Videoen finner du også på Instagram @sminkemagi :)

Jeg har blitt forelsket i hennabryn!

Vippebøy og hennabryn har allerede blitt populært, og jeg elsker det! Hennabryn blir så nydelig, og det er så gøy å spesialblande farger til hver enkelt kunde. Det morsomme med hennafarging er at fargen legger seg utenpå hårene, og trekker ikke inn slik som kjemiske farger gjør. Derfor bevares hårene på en god måte, og mange som jobber med henna sier at det også styrker hårene og hårveksten. Litt tidlig for meg å si noe om det enda, men tidligere når jeg farget hodehåret mitt med henna fra Lush, så hadde jeg mye mindre utfordringer med hodebunnen min og hårstråene fremsto tykkere. Og det som jeg allerede nå ser med BrowHenna-produktene, er at fargene legger seg lag på lag utenpå hverandre og gir unike fargedimensjoner! Så dersom den første fargen ikke ble helt riktig for kunden (kanskje for varm eller kald), så legger jeg ny fargemiks oppå og så er det perfekt. 

Les mer om  Browhenna og priser her!

Og magiske vippebøy kan du leser mer om her:)

Veiledende åpningstider

Enn så lenge er du hjertelig velkommen innom meg i hollendergata 7 følgende dager: tirsdag 14-18, onsdag 11-16, torsdag 14-18 og fredag 11-15. (ut mai) Første juni flytter jeg over gata til Fosnagata 22 :) Mer om dette kommer gradvis.

NB! Husk at om du ønsker time utenfor åpningstid så er det bare å ta kontakt! Det koster ingenting ekstra så klart. Jeg har vagt å kalle åpningstidene mine for "veiledende" fordi da vet dere når dere kan droppe innom. Men jeg har ofte oppdrag utenom åpningstidene også, så ikke vær redd for å spørre :)

God helg!

Klem fra Ingvild

Relevante produkter