Blogginnlegg

Mens haren hopper, så åpner studioet igjen!

Etter en lang og tragisk covid-periode, så kan jeg i allefall åpne studioet for kunder igjen neste uke. 

Pandemien og alle tiltakene rundt er langt i fra over, men heldigvis med gode retningslinjer for hygiene så kan dere starte å bestille time hos meg igjen, og jeg tar i mot dere i studioet fra tirsdag 28.april! Enn så lenge velger jeg å avvente med faste åpningstider, med unntak av torsdager 16-20-00. Utenom det er det timebestilling som gjelder.

Jeg kjenner at covid har tatt et skikkelig jafs av motivasjonen min, og det er en kjip men ærlig sak. Det er knallhardt å hele tiden jobbe mot en forsvarlig omsetning innenfor en smal nisje som Sminkemagi jo er, og til og med i en småby. Og med det mageplasket som mange hundre tusen andre nordmenn også har fått kjenne nå, så er vi tvunget inn i omstillingsprosesser. Jeg håper for oss alle at det vil være endringsprosesser med positivt fortegn, og at vi kommer styrket og glupere ut av denne samfunnskrisen. Jeg klarer ikke helt å se hvordan dette blir for meg og Sminkemagi konkret, men prosesser er i gang. Så får vi se hvor haren hopper og alt det der. Jeg følger med :)

Jeg gleder meg i alle fall vilt til å se dere i studioet mitt igjen, og jeg klør i fingrene etter å sminke til bryllup og andre anledninger igjen. Husk at en sminkør kan brukes til flere anledninger enn du tror - kankje vi i Norge kan komme etter resten av Europa også snart, hvor man investerer i å få lagt en skikkelig makeup på lik linje med negler, hår og vipper. Det kan være til et viktig møte, til familiebilder, konfirmasjonen, til reklame, firmafoto, til en date eller bare for å gjøre en vanlig dag litt mindre grå. 

 

Ta vare på dere selv, og vi sees neste uke:)
Klem fra Ingvild

PS: legg inn koden "negler" når du går til betaling i nettbutikken min shop.sminkemagi.no og få 15% avslag på alt for vakre vårnegler!