Blogginnlegg

Min favorittsminke til brud

Oooh, det er så mange godbiter å velge mellom, men når det kommer til brudesminken har jeg heeeelt klart noen absolutte favorittprodukter som jeg gjerne deler med deg.

Når jeg har prøvetime med brudene så ender flere opp med å handle noen av produktene av meg, som vi skal bruke til brudesminken. Det er veldig hyggelig for meg at produktene jeg sminker med blir satt pris på, og at bruden ønsker å ta med seg favorittproduktet også inn i hverdagen. Det blir som oftest en mix og match av ulike sminkemerker som jeg bruker på kunder, men jeg har vært en relativt stødig forbruker av sminkeproduktene fra Nilens Jord nå de siste årene. At produktene er parfymefrie og naturlige gjør de enkle å snakke om, samtidig som foundationene deres ser og føles veldig naturlige ut på huden - noe mange bruder gjerne ønsker! 

Foundation

Min og brudenes klare favoritt er Second Skin Serum Foundation. En lett dekkende foundation hvor kun litt holder lenge, og så er den enkel å bygge opp i lag for den som ønsker litt mer dekkevne. 

En god nummer to er selveste Skin Velour Matt Foundation, også fra Nilens Jord. Denne har bittelitt mer dekkevne enn Second Skin, og etterlater en mattere hud som minner om porselen! Fin for den som har tendenser til å bli litt blank i huden gjennom dagen. Sitter godt på huden i maaange timer.

Begge er vannbaserte, det vil si oljefri. For den som er usikker så betyr det i praksis at disse passer godt for deg som foretrekker en "lett" sminkefølelse på huden - ingen maskefølelse! Flere sminkekunder som ikke bruker noe sminke til vanlig ønsker gjerne å kjøpe disse nettopp fordi de jevner ut huden OG kjennes usynlige ut <3

Conceiler

En concealer jeg stadig har vendt tilbake til, og som mange sminkekunder alltid vil kjøpe er Duo Conceiler fra Nilens Jord. Denne digge, doble conceileren har både en flytende- og en fast conceiler. Den flytende bruker jeg under øynene for å dekke lett samt highlighte i pannen etc. Den faste delen passer for den som trenger tykkere produkter for å skjule fargeforskjeller eller kviser. Hvis jeg har noe å utsette på conceileren så kan den flytende "crease" litt /stripe seg i huden om man bruker for mye produkt eller man har tendenser til oljete hud. MEN, en liten dæsj holder lenge og da skjer det som oftest ikke.

Ellers har jeg funnet en annen conceilerfavoritt, denne fra Clarins og heter Instant Conceiler. Jeg elsker den lette konsistensen, og det har den til felles med Duo Conceileren fra Nilens Jord, men denne sitter helt klart lengre på huden. Her igjen holder en liten dæsj.

Det er så mange produkter jeg  vil fortelle dere om, men det får bli i neste innlegg for å unngå at dere blir slitne i scrolle-fingrene:) gjerne send meg spørsmål om produkter som jeg kan ta med i et senere innlegg, det er jo alltid flere som lurer på det samme:)

Minner om Vintersalget i nettbutikken min nå! Bruk koden VXAPDJIS når du betaler i kassen og få 30% avslag på alle varer i hele butikken i januar <3

Bilde: Min bestis Linda med Duo Conceiler for å jevne ut hudfargen under øynene, og lysne/åpne opp hele øyeområdet. 


Hilsen Ingvild