Blogginnlegg

Myyyye bra på gang nå!!

  Det er vanskelig å ikke røpe alt på en gang, men noen ferske nyheter skal du få i dag! Resten forblir litt hemmelig enda litt til....

 

Siste nytt er altså at Sminkemagi og Nordic Dark skal flytte! Wow dette er noe vi virkelig gleder oss til altså..! 1.juni åpner vi nytt og større sminke-og fotostudio, og da blir det enda flere spennende skjønnhetstilbud å velge i hos meg. Fotokonseptet vårt Nordic Dark får også nytt liv, og vi har mange planer på gang - så klart. Detaljene får dere ikke enda, det viktigste nå er at vi får enda større tomleplass med eget fotostudio slik at mannen min/fotograf Jørgen slipper å vasse i sminke lenger. Eget kontor får han også, og jeg får egen sminkeavdeling - så da blir vi mere adskilt og ikke flytende over i hverandre som vi gjør nå, for det er slitsomt i lengden. Vi får også eget bad og kjøkken samt et fellesområde/lounge. Stooor plass med andre ord! 

Ny adresse - rett over gata

Jeg liker å holde ting close to home, og i den ånden så er det jammen ikke langt vi flytter. Vi skal over gata inn i andre etasje i Fosnagata 22 - ja det er i etasjen rett over frisørsalongen Zikk Zakk! Det blir helt magisk å ha flere i skjønnhetsbransjen tett på hvor vi kan ha glede av hverandre, og så er det så praktisk for dere kundene våre som bare kan tusle opp eller ned trappa mellom oss:) Fy søren det blir bra!

Flere tjenester hos Sminkemagi

Dette har jeg ventet lenge på, og enda litt lengre ble det på grunn av økt smittepress på Østlandet. Men nå har jeg ny dato for kurs i Vippebøy og Henna Brows! 30. april er dagen, og fra da av er det bare å bestille tid for behandling:)

Hvis du ikke vet hva Henna Brows er, så er det enkelt forklart farging av øyenbryn med naturlige hennafarger. Jeg vet flere har grusomme assosiasjoner til henna med skrikende rødfarger, men frykt ikke! Sånn er det ikke lenger, og disse fargene er spesiallagd for øyenbryn. Fargen fester seg også på huden, så det gjør at brynene ser fyldigere ut.

Vippebøy/løft er godt kjent nå, og jeg har lenge blitt spurt av faste kunder om jeg også skal tilby det. Og jada, nå er det ikke lenge igjen!

Finværets helter fra Nilens Jord

Jeg har hatt vett nok til å kose meg ute i solen i helgen, og føler jeg har fått "luftet" den bleike vinterhuden bra. Jeg har smurt meg med faktor 30 all over og det var nok lurt, for FY søren som sola tok! Jeg klarte å unngå å bli brent, det ble faktisk så varmt på søndag hjemme i den lune solkroken at jeg gikk inn en stund. 

Det kjipe var at jeg glemte av min kjære fuktspray fra Cudalie (Grape Water) på jobb, og da fikk jeg ikke gleden av å kjøle meg ned og holde huden fuktig gjennom solingen. For meg har dette stor positiv innvirkning på huden! Selv om jeg brukte after sun og mine vanlige fuktgivende hudrutiner, så ble solen røff mot huden og det så jeg virkelig i dag. Huden var skikkelig tørst og slapp og jeg så unødvendig mye eldre ut..! Jeg er 38, greit, men det er ingen unnskyldning for å ikke gjøre det jeg kan - og som jeg vet virker, for å holde huden frisk og fornøyd. Det blir det færre linjer av på sikt vettu.

Alle solproduktene på tilbud nå

Frem til alle solproduktene fra Nilens Jord er utsolgt, så er det sterkt nedsatte priser på alle sammen! Benytt sjansen nå, eller vent til påfyll i mai og betal full pris ;)

Link til produktene finner du neders i bloggen, og om du heller vil høre meg preike om alt dette du nå har lest så gjerne se videoen.

Minner om åpningstidene mine i hollendergata 7:

Tirsdager 14-18.00
Onsdager 11-16.00
Torsdager 14-18.00
Fredager 11-15.00

Sminkekurs holdes alltid utenom åpningstid.
Book tid for kurs eller andre tjenester i lenken her eller ta kontakt:)
https://sminkemagi.makeplans.no/

Klem fra Ingvild
  

Relevante produkter