Blogginnlegg

Når energien må temmes

Det er lysere ute og det kommer snart nye sminkeprodukter. Er det vår i emning eller er jeg i overkant positiv nå?? Fine dager er det i alle fall:)

Tre uker ferie på den smaragd-grønne øya Bali gjorde susen! Hodet er omsider på plass igjen og det er jammen energien også. Men som alle vet er det fortere gjort enn svint å havne på underskudds-siden igjen, om energien ikke forvaltes på en fornuftig måte. Meeen det er vel en livslang øvelse kan de se ut som:) Jeg elsker prosjekter å har mer enn gjerne flere baller i lufta samtidig, så erfaringsmessig nå gjør jeg lurt i å holde litt igjen. Derfor kommer jeg til å fortsatt bruke mindre publiseringstid på sosiale medier - det er ENORMT tidkrevende og spiser energi! Utover det lever Sminkemagi sitt eget liv <3

Jeg har allerde fullbooket flere datoer for brudemakeup i sommer, så dere som fortsatt ikke har bestilt makeup-artist eller frisør, KOM IGJEN! Time flies. 

Enn så lenge har jeg ikke satt opp flere datoer for sminkekurs, men det kommer etterhvert. Ønsker DU å være vertinne for sminkekurs/venninnekveld/kundekveld hjemme hos deg selv, i et grendahus eller i butikken din - bare ta kontakt med meg! 

Jeg kom hjem til blå himmel og lysere morgener og ettermiddager, enn det bekmørke værbitte jeg dro fra for en måned siden. Sjukt deilig!! Selv om våren er et stykke unna enda, så føler jeg meg mer positiv og kreativ nå enn på noen måneder. Lyyyys!!! <3 Og i mailboksen ventet en trivelig mail fra Nilens Jord om at vårens nyheter er rett rundt hjørnet! DET er sånt jeg liker. Selv om nyheter alltid medfører at noen produkter forsvinner, og også i år innebærer det noen produkter både jeg og flere kunder har rukket å bli glade i... MEN det ser ut til at det også i år kommer noen nye og interessante produkter som leppestifter, øyenskygger, øyeprimer og foundation sticks blant annet. 

Når vårnyhetene er på plass hos leverandør så slenger jeg inn en varebestilling, og dere som trenger påfyll av noe eller ønsker å prøve noe nytt bare si i fra til meg, så får jeg det med på neste bestilling!

Allerede nå har jeg en lengre bestillingsliste fra kunder som trenger påfyll av diverse hudpleieprodukter og foundations. Jeg har allerede en del produkter inne på lager, så ta en titt på produktoversikten min her på nettsiden først - det kan hende jeg allerede har det du trenger! OG ikke glem å ta en titt på SALGSVARENE da;)

 

Ønsker dere en nydelig fredag og en enda bedre helg!

Ingvild :)