Blogginnlegg

Søker unge og gamle fjes til testing!

Jeg trenger unge og gamle fjes med alle slags typer hud, som jeg kan få testet ut ulike typer foundations på. Er du en frivillig??

Avhengig av både hudtonen din og tilstanden på huden din, så vil aldri det samme foundation-merket eller typen passe for alle. Noen har fet hud, kvisete hud, eksem-hud, tørr hud, glatt hud, grov hud, fin hud, porete hud, ung hud, gammel hud, blandingshud, arrete hud, pigmentforandringer i huden...etc.... Derfor trenger jeg frivillige sjeler med fjes som ikke har noe i mot å bli ekserimentert på med ulike foundations - for å dokumentere effekten av de enkelte produkters effekt på ulike typer hud! Er du en frivillig??

Hva det betyr

Jeg trenger altså personer som kan komme hjem til meg på Averøy, hvor jeg prøver ulike typer foundations til din hudtype for å finne ut hvilke som fungerer best. Dette innebærer at du må selv komme deg hit, og at jeg kan få tatt et bilde av deg for hvert produkt jeg tester ut. Alt jeg trenger er 2 x 1 timer av tiden din, fordelt på to dager (disse må ikke være etter-hverandre), og at du kommer uten sminke.

Som takk for hjelpen får du et gavekort til en verdi på 200 kroner som kan brukes på alle kurs eller oppdrag jeg tilbyr.

Er du interessert eller ønsker mer informasjon så ta kontakt med meg på ingvild@sminkemagi.no, via kontaktskjemaet på nettsiden min eller via Sminkemagi på facebook.