Blogginnlegg

Siste sminketipsene og nyeste produktene

Jeg feirer både at nettbutikken er oppe og går igjen, og at jeg har tatt inn Youngblood Mineral Cosmetics i sortimentet mitt. Med både Youngblood og Nilens Jord på laget, når jeg ut til enda flere fjes med et større fargeutvalg og mer moderne produktutvalg!

Jeg valgte å ta ned nettbutikken min i fjor fordi det ble for mye arbeid for meg på det tidspunktet. Jeg jobbet fult ved siden av og toppet det hele med en lengre sykemelding, så da satt jeg nettbutikken på pause en stund. Men nå er den tilbake igjen, og jeg er suuuper-glad for det! Har du ikke vært innom enda, så er du hjertelig velkommen til det så klart. Både vindus-shopping og nettshopping er trivelig, også nå når vi sitter mest hjemme alle mann :) 

Jeg har alle varer jeg fører ute i nettbutikken, selv om det nå begynner å bli slunktent på lageret på de mest populære. Det ser ikke så kult ut at det står "utsolgt" på flere produkter nå, men det er jo en god ting tross alt i disse tider. 
OG jeg har fjernlager, så for all del bare si fra til meg om det er noe du gjerne vil ha som er merket med utsolgt!

Dere som kjenner meg og konseptet mitt, vet at jeg kun tar inn noen få produkter hver gang. Det er nemlig helt håpløst å bli sittende på et stort varelager som man risikerer å ikke bli kvitt! Og sminke ER tross alt ferskvare, det har begrenset levetid selv som uåpnet. Derfor tar jeg inn litt og litt av det mest solgte, og gradvis utvider jeg vareutvalget med noe nytt. 

Jeg har gledet meg så sjuuukt lenge!

Nå i mars kunne jeg endelig utvide varesortimentet mitt med et helt nytt merke! Youngblood Mineral Cosmetics er en Australsk sminkeserie som har eksistert i over 20 år, og fokuset er moderne makeup med et bredt utvalg av farger til de fleste hudfarger. OG all sminken skal være så snill som mulig mot hudproblemer - da hun som startet det, Pauline Youngblood selv var hudpleier.

Jeg har tatt inn noen få ulike produkter fra Youngblood nå i første omgang, jeg måtte jo teste å se om dere også ble like gira som meg! Gå inn her og se hvilke produkter jeg har tatt inn. 

Velkomst-tilbud

Jeg har fortsatt 20% avslag på alt fra Youngblood nå, men det er kun til og med tirsdag denne uken!! Altså til og med 31.mars. Tilbudskoden (QH118BDP) står på introsiden til nettbutikken, og den limer dere bare inn når dere går til betaling. Da først slår rabatten inn. Ved utsjekk velger du også ulike frakt-alternativer, blant annet gratis frakt for varekjøp for 900,- eller mer. Det er også gratis levering til postkassen din dersom du bor i Kristiansund. Den siste her gjelder nå mens vi alle er litt "stuck". 

Personlig kontakt og veiledning

Ellers håper jeg du tar kontakt med meg uansett hva du lurer på angående sminkerelaterte ting. Hele cluet med å drive businessen min som "smått og godt", er at jeg gir personlig veiledning eller opplæring. Og selv om vi alle er isolerte fra hverandre nå, og min bransje ikke får ha kundekontakt, så er fortsatt sosiale medier, telefon og video tilgjengelig for at vi kan ha kontakt :) Håper jeg hører fra deg!

Trenger du sminketips eller mer informasjon om produkter, så sjekk ut Youtube-kanalen min og videoene jeg legger ut der. Hvis du vil lære hvordan å freshe opp et isolasjonspreget ansikt så ta en titt på denne videoen under - da blir du også bedre kjent med Youngblood-produktene. Det gjør du også her i denne videoen, hvor jeg legger en superenkel og rask dagsminke.

Ha en riktig fin dag så lenge:)
Ingvild

Bilde: Her har jeg lagt en duggfrisk makeup med mye bronzer. Bronzeren fra Youngblood er en av de neste produktene jeg tar inn fra dem :)