Blogginnlegg

Sminke- og fotostudio er åpent!

Vi har endelig samlet løse kreative tråder, og forenet oss i eget sminke- og fotostudio. Men ikke spør oss om konfirmasjonsbilder please....

For å være tydelig er det både sminke- og fotostudio vi har åpnet, og det er mannen min Jørgen som tar bilder på fritiden mens jeg står for alt som har med makeup å gjøre. For vi har i mange år snakket om å forene våre felles interesser kreativt, og når vi fikk muligheten til å samle de trådene i Hollendergata 7 så var det bare å hive seg rundt. Jørgen har full jobb ved siden av i samme huset, mens jeg har arbeidsplassen min i studioet. For meg innebærer det alt som er sminkerelatert, samt andre frilansoppdrag som tekstforfatter og etterhvert litt andre ting. For en person som trives best med variasjon er det en gave å kunne samle alt på ett sted..!

Vi tar ikke sånne bilder...

Nei, vi tar ikke bildeoppdrag som konfirmasjon og trivelige familiebilder - det er det så mange andre kjempedyktige folk på Nordmøre som har stålkontroll på! Tør du derimot å hilse på din indre dramaqueen, diva, romantiker, drømmer eller lignende, så kan du ta en prat med oss. Jeg skal skrive mer utfyllende om konseptet rundt fotoshoots senere. Men kort forklart har vi et eget konsept som heter Nordic Dark, og som navnet tilsier er vi inspirert av svart/hvitt og det dramatiske. Musikk er blant annet en stor inspirasjonskilde, og vi begge tror helhjertet på at mennesket lever best og størst når alle sansene er utfordret og bevisstgjort.

Les mer om Modell for en dag her.

Har ikke fått med deg at det finnes, sier du??

Skjønner. Vi har enda ikke gått ut og gjort et stort nummer ut av åpningen, vi føler at hodene våre må komme litt lengre over vannskorpa først. Men vi er i gang altså! Du kan når som helst bestille time for en prat om fotoshoot, sminke, handle produkter, få sminkeveiledning, private sminkekurs eller brynstyling med tråd. Åpningstider vil det ikke være i studioet forøvrig, så du er velkommen til å bestille time eller ta kontakt for en prat:) 

Vi hørs:)
Jørgen & Ingvild