Blogginnlegg

Testing av Sleek øyenskyggepalett

Juni måned fortjener sommerfarger i sminkepungen og på klærne. Jeg har gått til innkjøp av tre stykk øyenskyggepaletter i fra Sleek, og i anledning midstommer så testet jeg ut limited edition-paletten Del Mar Volume 2.

Da er vi midtsommers allerede, og selv om den store sommervarmen har latt vente på seg (i alle fall her på Nordmøre), så har vi noen fantastisk fine og lyse netter nå hvor fargene på himmelen og omgivelsene blir florlette og duse. Selv med lett skiftende regn under Sankthans-feiringen i går, ble det aldri helt grått og sola brøt faktisk igjennom i perioder. Det som fort skjer på sommeren her ute ved kysten, er at disen fra havet kommer snikende innover når lufta blir oppvarmet. Dette gir et dust og slørete uttrykk på fargene ute, og kombinder det med en solnedgang – ja da kan du tenke deg... Jeg blir inspirert av naturen, så når jeg testet en av mine nye øyenskyggepaletter fra Sleek i går, så valgte jeg en limited edition som heter Del Mar Volume 2. Selv om fargene i denne paletten er inspirert av varme sandstrender og palmesus, så er det pretty close her også nå, hvis du ser bort i fra temperaturen! 

                    

Sånn ser altså paletten ut. Nydelige duse farger! Og utsiktsbildet er tatt i fra stuevinduet litt før midtnatt – bytt ut buskene med med palmer så kunne det vært...  Den sommergrønne toppen ble byttet ut med en ullgenser og langbusker etter bildet, det er jo midtsommer på Nordmøre mener jeg!

Dette er første gang jeg prøver ut Sleek, og heldigvis ble jeg ikke skuffet. Jeg er opptatt av at sminke skal være "cruelty free", altså ikke testet på dyr. Bedre at det er testet på mennesker, siden det er vi som skal bruke produktene mener jeg... Sleek er innafor den kategorien, og i tillegg mineralbasert. Fargene er godt pigmenterte. Alt i alt er jeg veldig fornøyd, og gleder meg itl å teste ut de to andre palettene jeg kjøpte også. 

Fortsatt god midtsommer til dere!