Blogginnlegg

Tid for å hvile litt

Januar er en laaang måned, og vinteren enda lenger. Jeg  løser det i år med en laaang ferie :D <3 

Jeg elsker å reise, spesielt på vinterhalvåret hvor energinivået mitt dropper til bunnivå. Siden jeg igjen begynte å jobbe mer ved siden av Sminkemagi, har det naturlig nok ikke blitt like mye tid til overs - verken til reising eller Sminkemagi, og jeg har måtte ta en liten oppvask med meg selv på bruk av tid og energi for å komme på plussida igjen. Jeg har måtte erkjenne at jeg har jobbet for mye over en lang periode, og det har ikke blitt bra.

Dette brukte jeg mye av juleferien til å kjenne på, og denne første tiden av januar hvor jeg har tilbragt mye av fritiden på sofaen. Det har vært helt nydelig å bare tilltate meg å virkelig slappe av med en film, lese bøker og småsove. Det sies at det er en tid for alt, og starten på 2018 har virkelig vært tiden for å roe ned og komme litt ovenpå igjen. I tillegg har mannen min og jeg bestilt oss ny tur til vakre Indonesia og Bali igjen, så ytterligere avkopling fortsetter i hele tre uker i februar. Gleder meg vanvittig mye!

Selv om det i perioder fremover vil være mindre aktivitet fra meg/Sminkemagi på nettet og sosiale medier, så betyr det ingenting annet enn at jeg må prioritere energibruken min fremover, i mye større grad enn det jeg har gjort. Og da spesielt med tanke på tiden som går med til å opprettholde sosiale medier og en nettside. Sminkemagi fortsetter i beste velgående, og det vil være være aktiviteter som sminkekurs, kundekvelder, varesalg og diverse sminkeoppdrag som vanlig!  Det blir bare litt lengre tid mellom oppdateringene. Og du er når som helst fortsatt velkommen til å ta kontakt med meg for varebestilling, informasjon eller for å booke meg til oppdrag.

Ønsker deg en fin-fin start på det nye året, og håper du også finner ditt balansepunkt for gode dager:)

Ingvild