Blogginnlegg

Utvider innholdet i sminkekofferten

Våren viser seg fra sin beste side her på Nordmøre, og mens blomster og ugress gror er jeg godt i gang med prøvesminkinger til sommerens bruder. Love it! Så når jeg først sitter her forran Eple-maskina så kan jeg jo skrive noe om hva jeg bruker tiden mellom prøvesminkinger til.

I år har jeg flere brudeoppdrag enn noen gang på tross av full jobb ved siden av. For meg innebærer det kvelder og helger med sminking, og tid sånn innimellom til å tenke på å skrive tekst til nettsiden og på innholdet i sminkekofferten. Skriving har det blitt liten tid til en lang stund nå - som huseier og med våren som endelig er her, så har jeg prioritert nettop slike sysler. Og jeg elsker å være ute i hagen og nyte omgivelsene, og faktisk tillate ro og fred. Og da blir jeg som oftest kreativ og må gjøre noe med det, som å skrive litt når kveldsskyene har kommet sigende inn fra havet.

Sminkekofferten gjennomgår en oppdatering nå. Det må gjøres med jevne mellomrom - passe på at jeg har alle de beste produktene for kundene mine, riktig sminkeutsyr, et godt system i kofferten sånn at jeg finner frem, og at alt er renset og klart til neste sminkekunde. I forbindelse med en helgetur til Trondheim for noen uker siden fant jeg en sminkebutikk. Tenke seg til... Tok en tur innom Kicks på Torget. Hørt så mye bra om foundationene til Urban Decay at jeg kjøpte med meg to flasker  av Naked Skin Weightless - den lyseste og mørkeste fargen med rosa undertoner. Visstnok samme foundation som Kim Kardashian ble sminket med til sitt bryllup. Bare en fun-fact...

Etter ferieturen på Bali i februar, kjøpte jeg med to flasker av MAC sin foundation Pro Longwear Foundation fra Gardermoen, i lyseste og mørkeste farge med gul undertone. Jeg mangler jo ikke akkurat foundations i sminkekofferten fra før, men for å kunne levere som sminkør må jeg ha farger til alle slags typer hud, og i sommer er jeg så heldig å få sminke en drøss med helt ulike, vakre damer <3  Og for å finne den perfekte nyansen til hvert enkelt fjes, så blander jeg som oftest farger. Derfor er det mest økonomisk (og plassbesparende) å kjøpe den lyseste og mørkeste fargen i gul, rosa og nøytral undertone i stedet for en av alle nyanser!

Jeg skal knipse bilder etterhvert som jeg sminker, og skrive litt om hvilke produkter jeg har brukt, og kanskje jeg slenger med noen tips og tricks også:)

Nyt vårdagene så lenge!

Ingvild:)