Blogginnlegg

Våkna med kvisetryne, og det er det bare én ting å gjøre med

Med en underjordisk og betent vulkan av en kvise på vei ut av panna mi - tror kanskje jeg tok med litt hjernemasse med det samme når jeg klemte den ut...da er det bare én ting som hjelper, og det er å bruke en tjukk foundation og late som den ikke finnes. La på en dobbel eyeliner også for å dra fokuset vekk:)

Dagens sminkevideo hadde jeg tenkt skulle publiseres på tirsdag, men med min naturlige og godt innarbeidede u-struktur, så klarte jeg ikke å disponere tiden min i går og endte opp med kun å rekke filmingen. Men fikk gjort mye annet bra og viktig så det jevner seg ut :) 

Våkna med en skikkelig betent kjiping i panna i går, pluss et par andre småkviser som kræsja festen. I kombinasjon med et horribelt vær her i Kristiansund for tiden, så gikk jeg vekk fra ideen min om en lett og vårlig makeup til videoen, og gikk for en tung og dekkende variant.

Jeg har hatt fokus på å forstørre øynene ved å kjøre en dobbel vinge - oppe og nede. Jeg bruker tre forskjellige farger på øynene: koksgrå, burgunder og lilla. Så fra et indre ønske om vårstemning, får vi alle nøye oss med en noe tyngre men ikke desto mindre morsom makeup :)

Det er lettere sagt enn gjort å sminke seg, jeg vet..!

Jeg får alltid spørsmål om produkter og fremgangsmåte etter videoen mine, og jeg prøver å svare etter beste evne. Det er ikke alltid jeg bruker produkter jeg selv selger i nettbutikken, men i dag har jeg utelukkende gjort det. Er det noe du liker så bare ta kontakt med meg for spørsmål og veiledning. Ellers er det bare å shoppe i vei på shop.sminkemagi.no :)

Angående sminketeknikker og fremgangsmåte så vet jeg utrolig godt at ting ikke er så enkelt som det kan se ut som på video! Men ønsker du likevel å lære hvordan du selv kan utføre denne makeupen, eller en annen jeg har vist tidligere, så kan vi ta et sminkekurs over video. Det funker kjempefint, og er en uproblematisk og enkel måte å gradvis tilføre mere sminke i hverdagen på, og å øke kunnskapsnivået. 

60 minutter med video-sminkekurs koster 550,-  Skulle du gjerne hatt enda mere tid så finner vi en løsning på det:)

Håper dere liker videoen, og setter pris på mitt ekstreme talent i videoredigering... 

Klem fra Ingvild

Relevante produkter