Blogginnlegg

Våren er tiden for noe nytt

Måneden for nye tanker og positiv innstilling er her. Med mars er offisielt våren i gang, og det betyr nye muligheter også for Sminkemagi!

Til sommeren blir det faktisk to år siden jeg startet Sminkemagi. Hurra! Ønsket mitt med driften var å på sikt kunne utvikle konseptet til et levebrød, uten at jeg hadde noen klar tidsfrist på det. Tøffe tider for oljebransjen og allerede eksisterende butikkers desperate kamp mot netthandelen, er et kjipt faktum for mange som prøver å starte business. De som ser ut til å overleve er de mest tilpasningsdyktige, og unike. God kundeservice for eksempel ser aldri ut til å bli avlegs!

Mobilitet og bevegelsesfrihet

Etter to år er Sminkemagi fortsatt på et barnestadium å regne, og som levebrød er jeg langt unna. Og det er helt greit. Jeg elsker alt det som nå Sminkemagi har begynt å etablere seg som, og som var hovedfokuset mitt fra starten av; et mobilt sminkestudio med en mobil makeup-artist som kan komme til deg, og som tilbyr kvalitetsprodukter, god service, kunnskap og kreativitet. 

De siste 6 månedene har jeg vært så heldig å få låne meg et sted i Kristiansund, for å teste ut hvordan det å ha et fast studio funker - et sted for nye og gamle kunder å stikke innom. Jeg bor fortsatt på Averøy og jobber til tider mye i Kristiansund med andre ting, så det har vært fint å ha et studio. Men om det blir en permanent løsning klarer jeg ikke å se for meg nå, det er jo mobilitet jeg elsker og fortsatt ønsker for sminkemagi også inn i fremtiden!

Showroom på nett

Våren er jo tiden for nytt liv og utvikling, og for Sminkemagi sin del så er ikke det noe unntak. Min kjære mann er webansvarlig, og som det unikum han er har han for en god tid siden, utviklet nettsiden min til også å bli et "showroom" for alle produktene jeg selger. Og nå er tiden inne for å slippe den nye siden! Her kan dere nå se bilder og lese om alt av makeup, hudpleie og tilbehør som jeg selger og priser, tilbud etc. Dette er ikke en vanlig nettbutikk, så når du ønsker å handle av meg tar du rett og slett bare kontakt, akkurat som før, så sender jeg varene til deg! Men mer om dette kommer jeg tilbake til senere;)

 

I dag har sola skint fra en fantastisk kald blå himmel her i Kristiansund, og nå er Jørgen, katten vår og jeg hjem på Averøy igjen, hvor himmelen er ren og kveldsfin. Nordmøre altså...