Blogginnlegg

Video! Tilbake til hverdagen-sminke

Se hvordan jeg legger en enkel og effektfull sminke, helt perfekt for trøtte og groggy feriefjes! Superenkel å legge uansett erfaringsnivå.

Jeg har hatt trøbbel med Mac´en siste dagene, i tillegg til at vi mistet internett. Så da har det tatt sin tid før jeg fikk gjort klar sminkevideoen jeg lagde forrige uke..! Men nå er den her, og håper dere finner den nyttig når dere skal finne tilbake til en hverdag igjen. Selv bruker jeg lite sminke i ferier, spesielt når det er sol og varmt. Men da kan det være godt nå å finne frem fargestiftene og kremene igjen, og lage seg en snasen og fresh hverdag :) 

Jeg har lagt til link til alle produktene jeg brukte, under videoen. Som dere vil se så har jeg lagt til to alternativer til den fargen jeg brukte på leppene. Øyenbrynsblyanten er også en annen, da den jeg fortsatt bruker hjemme er gått ut av produksjon. Alternativet er også fra Nilens Jord:) 

Ta frem det du har av stash - jeg vet du har! Og sett deg godt til rette med  god belysning, kaffekoppen og skjermen, og prøv deg på en tilbake til hverdagen-sminke du også! Masse lykke til :)

Ingvild 

 

Relevante produkter