Tjenester

Bryllup

Vi kan fikse MYE av det du trenger til et bryllup, og enda litt som du ikke har tenkt på. Les mer her!

 

Brudesminken er inkludert en prøvetime hvor vi går gjennom hva slags makeup, farger, hår og antrekk. Bestill time i god tid!

Du kan kjøpe sminken du trenger som touch-up resten av bryllupsdagen direkte av meg om du ønsker. Jeg bruker produkter som holder sminken i stor grad på plass hele kvelden, men noe touch-up kan være greit likevel etter utallige klemmer, kanskje noen tårer og vill dansing. Dette kan være f.eks pudder, conceiler og leppestift.

For et tillegg i prisen kan jeg også bli med deg og holde sminken i orden frem til bryllupsbildene er
tatt. 

Brudesminke:
2490,- (inkludert prøvetime)
Depositum:
800,- (trekkes fra totalsummen)

Ikke glem makeup til forloverne dine, og kanskje brudens mor eller brudgommens mor?
750,- (inkluderer ett sett med løsvipper)

Makeup til fest:
690,-

Tips til et brudefølge

Er dere et helt brudefølge som ønsker makeup i forbindelse med bryllupet, så ta kontakt med meg for en gruppepris. Husk at vi kan også skreddersy sammen et helt opplegg for dere både på bryllupsdagen, men også dagene før, som inneholder diverse skjønnhetsbehandlinger jeg også tilbyr. 

Her i studioet mitt har jeg også plass til å ta i mot et brudefølge, dersom dere ønsker å være hos meg fra morgenen av og frem til vielsen. Da slipper dere å løpe frem og tilbake mellom flere plasser, og kan nyte et glass med bobler mens frisør ordner hår og jeg legger makeup. Jeg samarbeider med flere dyktige frisører, bare si fra til meg i så god tid som mulig!

Min assistent Daniele utfører enkle og klassiske håroppsett, til en gunstig pris. 

kr 450,-

Mobilt sminkestudio

Jeg elsker å reise rundt med Sminkemagi, så husk at jeg kan ta med hele konseptet til der du og brudefølget ditt er. Mot dekkede reiseutgifter og eventuelt overnatting, så kan jeg komme å utføre vippebøy, brynsbehandlinger og spraytan dagen (dagene) før et bryllup også. Som oftest så kan jeg også stille med egen frisør/assistent til å bli med. Ønsker dere fotograf så kjenner jeg flere dyktige bryllupsfotografer, men mannen min Jørgen som jeg har fotokonseptet Nordic Dark sammen med, er også tilgjengelig for bryllupsbilder. Ikke minst tar vi sensuelle og sexy før-bryllupsbilder, dersom en fotobok med boudoir-bilder kan være interessant som morgengave for eksempel. Sjekk ut @nordicdark.no på sosiale medier og nett.

Jeg kjenner også dyktige og fine folk som jobber med mat, kaker og blomster dersom du trenger noe av dette.

Utover det er det bare å spørre meg om du lurer på noe:)