Tjenester

Laminering av øyenbryn

Laminering av øyenbryn er en enkel metode for å få mer struktur og form på brynene. Les mer her!

 

Laminering av øyenbryn er en behandling hvor man kan endre strukturen i hårene, slik at de blir lettere å forme og legger seg i en mer ønsket retning. Noen kaller dette for brow perm fordi det minner om å ta permanent hos frisøren. Det er også samme prinsippet som ved vippebøy/løft.

For hvem passer dette?

Resultatet vil variere fra person til person. Har du kraftige bryn vil naturligvis resultatet synes bedre enn hvis du har lite hårvekst eller tynne bryn. Tykkelsen på hårene avgjør også virketid og effekt. Men mange kunder med tynne bryn kommer likevel jevnlig til laminering, fordi opplevelsen av at brynene er lettere å style er for dem merkbar. De fleste tar ny laminering hver 4-8. uke. Dette avhenger av hvor hyppig du ellers former brynene dine og hårveksten. Du bestemmer selv om du bare vil ha laminering, eller om du også ønsker form og farge.

Er du usikker på om laminering er noe for deg? Kom innom meg så ser vi på det :)

Abonnement eller samlepris

Jeg har flere kunder som på fast basis betaler en gunstigere samlepris på behandlingene hos meg. Bare spør meg hvis du også er nysgjerrig på det, og ønsker å opprettholde et jevnt resultat med dine behandlinger:)

 

Laminering med form og hennafarge: kr 875,-

Laminering med form og farge: kr 650,-

Laminering med form: kr 550,-

Laminering: kr 490,-