Tjenester

Vippebøy med etterbehandling

Ferdigsminkede vipper i opptil 8 uker!

 

Vippebøy eller vippeløft er en behandling som farger og bøyer vippene dine, slik at du kan legge vekk vippetang og maskara i flere uker! 

Du kan velge mellom en vakker bue på vippene eller et løft. Uansett er resultatet et løftet blikk med mer åpne øyne. Og hvem elsker ikke den ferdigsminkede følelsen rett ut av sengen?!

Bøyen sitter på vippene helt til nye vipper vokser ut. Alt etter hvor vippene dine er i vekstfasen, anbefaler jeg ny behandling hver 6-8 uke.

Jeg elsker kombinasjonen av vippebøy og Hennabryn! Med freshe bryn og vipper sammen, kan du nyte en naturlig ferdigsminket look. Perfekt på sommeren med late dager, eller for deg med travle morgener og lite tid til å sminke deg. Veldig populært blant mine sykepleier-kunder!

Tips

Det er viktig å ta godt vare på vippene for å holde dem lange og myke, akkurat som vi gjør med hodehåret vårt etter farging og striping. Her anbefaler jeg at du kjøper med deg vippebalsam som du raskt børster på om kveldene.

På uke 5-6 er det mange som opplever at vippene roter seg sammen, fordi det har kommet til nye vipper blant dem som er bøyd. Dette er helt vanlig, og selv løser jeg det når jeg tar på maskara. På uke 6 er du igjen klar for nytt påfyll med vippebøy.

I perioder vil du oppleve at du mister flere vipper samtidig, det er helt vanlig og betyr bare at det er flere hårstrå som er i samme fase for når de faller av. På andre siden vil du da også oppleve at flere vipper vokser ut samtidig.

Du kan også velge vippebøy uten farge, men tidsbruken er den samme. Jeg anbefaler uansett farge da det absolutt forsterker effekten.

Abonnement eller samlepris

Jeg har flere kunder som på fast basis betaler en gunstigere samlepris på behandlingene hos meg. Bare spør meg hvis du også er nysgjerrig på det, og ønsker å opprettholde et jevnt resultat med dine behandlinger:)

Kr 890,- med farge og etterbehandling